XL-S Medical Max Strenght

Tarjous on voimassa syyskuun loppuun saakka. 

Ylipaino on taustatekijänä monissa suomalaisiakin vaivaavissa taudeissa kuten 2-tyypin diabeteksessä, sydänsairauksissa, korkeassa verenpaineessa sekä altistaa osalle syöpätyypeistä. Lihomisen syinä voivat olla perinnölliset tekijät, sairaudet, lääkitys, stressi ja elämänmuutokset sekä aineenvaihdunta.

 

XL-S Medical tuotteet eivät ole pikaonni laihdutukseen tai ratkaisu epäterveelliseen elämään, ne ovat kuitenkin mainio apukeino laihdutuksen aloittamiseen ja prosessin nopeuttamiseen. 

XL-S Medical Max Strenght- tuotteen teho perustuu valmisteen kykyyn sitoa kaloreita hiilihydraateista, sokereista ja rasvoista. Täten syömästäsi ravinnosta aineenvaihduntaan imeytyy pienempi määrä kaloreita kuin ilman valmistetta. Tuote sisältää luonnollista Clavitanolia, ja valmisteen teho perustuu kehossa olevien ja hiilihydraatteja, rasvoja ja sokereita pilkkovien entsyymeiden toiminnan estämiseen. Kun entsyymit eivät voi pilkkoa ravintoaineita tarpeeksi pieneksi imeytyäkseen, ne poistuvat kehosta aineenvaihdunnan mukana. Aktiiviaineet madaltavat verensokeria, joka puolestaan taas hillitsee makeanhimoa ja tasapainottaa verensokeria ailahteluilta

Xl-S Medical Max Strenght tuote kannattaa yhdistää terveelliseen ruokavalioon sekä kevyeeseen liikuntaan rivakamman laihdutusprosessin luomiseksi. Kevyestä liikunnasta kehoosi vapautuu endorfiinejä eli hyvän olon hormoneja, ja liikunta nopeuttaa aineenvaihduntaasi ja nostaa kalorien kulutusta. Vähän liikkuvalle henkilölle kävely, uinti ja kevyet ryhmäliikunnat ovat mainio tapa aloittaa liikunnallinen elämäntyyli. 

Suosi valmisteen kanssa säännöllistä syömistä (5-6 ateriaa päivän aikana) välttääksesi kovaa nälän tunnetta. Suosi tuoretta ruokaa ja vihanneksia ja panosta hiilihydraattien laatuun (mm. täysjyvä). 

XL-S Medical Max Strenght on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton sekä vegaaneille sopiva tuote ilman eläinperäisiä ainesosia kuten liivatetta.