Vichy Mineral 89 - 20€ (norm. 23,56€)

Tarjous on voimassa lokakuun loppuun saakka. 

Tuote sopii kosteutta kaipaavalle iholle, jolla on juonteita ja josta puuttuu heleys. 11 ainesosan minimalisinen koostumus auttaa tekemään ihosta vahvemman ja valmistaa ihon muille hoitotuotteille.

 

Vichy MINÉRAL 89 on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu nestemäinen tiiviste, joka levitetään puhdistetulle iholle ensimmäisenä ihonhoitorutiininvaiheena. Tuotteen nimi "89" johtuu siitä, että tuotteesta 89 % on luonnon mineralisoimaa Vichy Thermal Spa-lähdevettä. Tuote on haluttu kehittää mahdollisimman yksinkertaisella reseptillä, mutta kuitenkin tarjoten tehokkaita ainesosia kuten hyaluronihappoa. Valmiste tekee ihosta kimmoisamman, helean ja raikkaan tuntuisen sekä kosteuttaa ja pohjustaa ihoa muita ihonhoitorutiineja tai meikkejä varten. Tuote estää ylimääräinen kosteuden haihtumista iholta pitäen kasvot kosteutettuina ja heleinä koko päivän - erityisesti syksyn ilmojen viiletessä turhankin "rapsakka" ja kutiseva iho sekä kariseva meikki ovat tuttuja liian monelle.

Tuote sopii mainiosti käytettäväksi vaikkapa aamuisin ensimmäisenä ihonhoitotuotteena. Hajusteeton tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se on hypoallergeeninen. 

Farmaseuttimme Nina testasi tuotetta

"Olen käyttänyt tuotetta nyt pari viikkoa aamuin illoin ja ihoni tuntuu kosteutetummalta. Meikki pysyy päivän mittaan pidempään kasvoilla ja iho näyttää heleältä ja hyvinvoivalta. Tuote saa myös itse meikin näyttämään paremmalta - ikään kuin saisi ihonhoitotuotteella myös laadukkaammat meikkituotteet käyttöön... Tuote on koostumukseltaan aavistuksen geelimäinen ja ohut, se levittyy helposti eikä iho jää tahmaisen tuntuiseksi. Tuote on riittoisa ja plussaa tulee hajusteettomuudesta! 

Käytän Vichy Mineral 89- tuotetta ennen muita ihonhoitotuotteitani ja meikin pohjustuksena - se on sopinut mainiosti yhteen muiden tuotteiden kanssa. Suosittelen!" - Nina, farmaseutti Kupittaan Apteekissa


Vichy Mineral 89-  tuote on lokakuun kosmetiikkatarjous: 20€ (norm. 23,56€)