Osta RELA tabs - saat Viking Line risteilylahjakortin!

Apteekin suosituin maitohappobakteeri* Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

 

RELA Tabs tuotteet vastaavat ihmisten lisääntyneeseen terveen bakteerikannan tarpeeseen hyvänmakuisilla ja helposti nautittavilla tuotteitta. Maitohappobakteerien tarve korostuu entisestään, sillä terve ihmisen bakteerikanta on kokenut inflaation lähivuosikymmeninä. Syinä on mm. antibiootit ja muu lääkityksen kehittyminen sekä mm. lisääntynyt matkustaminen ja erilaiset ruokakulttuurit, jotka saattavat yllättää herkkävatsaisimmat. Myös yhteiskunnan lisääntynyt hygienia sekä kohonneet stressitasot vaikuttavat hyvien bakteerien tarpeeseen. 

Mihin maitohappobakteereja tarvitaan?

Maitohappobakteerit tasapainottavat suoliston bakteerikantaa lisäämällä hyvien bakteerien määrää ja viemällä tilaa huonoilta bakteereilta. Ne osallistuvat kehon immuunipuolustusjärjestelmään sekä aineenvaihduntaan. 

Miten tasapainoa säilytetään?

Maitohappobakteerikannan tasapainoa voi säilyttää RELA tabs tuotteilla nimenomaan esim. matkustuksen tai rankkojen lääkekuurien aikaan. Päivittäisessä elämässä monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, joka sisältää paljon kuituja ylläpitää tervettä bakteerikantaa. Myös liiallista stressiä tai turhia antibioottikuureja kannattaa välttää. 

 

Kampanja
 
Rela Tabs 60tabl 24,50€ (norm. 28,28€) tai 90tabl 32,90€ (norm. 37,98€)
 
Kun ostat RELA tabs 60tabl tai 90tabl pakkauksen helmikuussa, saat Viking Linen risteilyn kaupan päälle. Risteilylahjakortin saa lataamalla kuvan ostokuitista ajalta 1.-28.2.2018 kampanjasivustolla. Kuittien kuvat tulee ladata 9.3.2018 mennessä. 
 
Lunasta palkinto osoitteessa www.relatabskampanja.fi