Mar plus 5% nenäsumute. 20ml. 7,95€ (norm. 9,93€)

Tarjous on voimassa joulukuun loppuun saakka. 

Kutisevan ja kuivan nenän hoitoon.

 

Nenä on tärkeä osa yleisterveyttä

Nenän tehtävä on ihmisen yleisterveyden kannalta todella tärkeä, vaikka se ei aina siltä tunnu. Nenä on sekä suodatin että ilmanvaihtokanava. Sen tehtävänä on lämmittää ja kosteuttaa sisäänhengitettävää ilmaa sekä suodattaa haitallisia ja häiritseviä hiukkasia ja roskia pois hengitettävästä ilmasta. Ulkopuoliset ärsykkeet, perintötekijät, lääkitykset sekä muut elämäntilanteet voivat joskus johtaa väliaikaiseen tai pitkittyneeseen kuivaan nenään, jolloin limakalvot eivät toimi normaalilla tavalla. Nenä voi kutista, tuntua tukkoiselta sekä aiheuttaa jatkuvaa aivastelua ja niiskuttelua. Myös verenvuoto johtuu usein kuivista nenän limakalvoista. Limakalvohaavaumat voivat altistaa myös infektioille. 

 
Usein syynä väliaikaiset olosuhteet
Monesti kuivat limakalvot nenässä ovat väliaikainen ongelma tai sijaintisidonnainen - esimerkiksi työpaikan voimakas ilmastointi tai lentokoneen ilmanvaihto voi ärsyttää nenän limakalvoja. Talvisin myös tuulinen ja kylmä viima voivat aiheuttaa ärsytystä nenälle. 
 
Hoito
Erityisesti astmasta ja allergioista kärsivien ihmisten kannattaa pitää huolta nenän limakalvojen hyvinvoinnista, mutta jokaisen kannattaa kiinnittää huomiota oman nenänsä hyvinvointiin - terve nenä edistää yleisterveyttä ja ehkäisee turhia infektioriskejä. Erityisesti A-vitamiini on tärkeää limakalvojen hyvinvoinnin kannalta. A-vitamiinia saa luonnollisesti mm. paprikasta, porkkanasta, lehti- ja parsakaalista sekä pinaatista, mutta A-vitamiinia voidaan annostella myös suoraan nenään esim. nenätippojen muodossa.
 
Jos ongelma on väliaikainen eikä esim. verenvuotoa esiinny, usein riittävät lempeät ja kosteuttavat valmisteet.
 
Kanta-asiakastarjous joulukuussa
Mar Plus 5% nenäsumute 7,95€ (norm. 9,93€)
  • Säilöntäaineeton nenäsumute limakalvojen hoitoon
  • Auttaa nenän kutinaan sekä tukkoisuuteen
  • Sisältää nenää huuhtelevaa merivettä sekä 5% kosteuttavaa dekspantelonia
  • Liuottaa kovettumia ja helpottaa hengittämistä
  • Sopii koko perheen käyttöön, myös imeväisikäisille

Joulukuun kanta-asiakasalennus

Mar Plus 5% nenäsumute

7,95€ (norm. 9,93€)