Favora käsivoide tuplapakkaus 2x75ml 8,90€ (norm. 11,14€)

Tarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka. 

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön syksyn kuivattamille käsille. Tuote on hellä mutta hoitava.

 

Käsihygienia & kosteutus

Riittävä käsihygienia on tärkeää ympäri vuoden, mutta erityisesti syksyn flunssa ja influenssa aikana. Turhan sairastumisen voi usein välttää kun pitää huolta yksinkertaisesta käsihygieniasta sekä roisketartunnasta. Pesemättömissä käsissä on aina bakteereja ja viruksia, jotka leviävät helposti pintojen ja kosketuksen kautta. 

Tee käsihygieniasta säännöllinen tapa:

  • Vältä ylimääräistä yleisten pintojen koskettamista kuten ovenkahvat ja porraskaiteet.
  • Pese kätesi säännöllisesti päivän aikana tai käytä desinfioivaa käsihuuhdetta.
  • Pese kätesi huolellisesti ensimmäiseksi kotiin saapuessasi. 
  • Pese huolellisesti myös kynnen alustat sekä kynsivallit.

+ pidä huolta käsiesi kosteutuksesta ja hyvinvoinnista. Kuivat, kutisevat ja kiristävät kädet häiritsevät arkea ja kuivuuden pitkittyessä kädet voivat myös kipeytyä tai niihin voi tulla pieniä haavoja. Haavojen kautta myös bakteerit ja virukset pääsevät leviämään helpommin - käsien riittävä kosteutus pesemisen lisäksi on siis myös erittäin tärkeää. 

 
Farmaseuttimme Janina testasi tuotetta
 

Kupittaan Apteekin henkilökunta suosittelee! 
"Favoran käsivoide on helposti levittyvää ja riittoisaa - todella pienikin määrä riittää, kuten tuli kantapään kautta huomattua aluksi. Voiteen koostumus on samettisen pehmeä ja siinä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Koska tuote on tuoksuton, se sopii myös herkälle iholle. Voide imeytyi hyvin ja nopeasti, eikä jätä tahmaista tunnetta käsiin. Koen kuitenkin käsieni olevan hyvin suojatut. Käytän kodin lisäksi tuotetta myös töissä, sillä kädet kuivuvat helposti käsien pesemisen ja desinfioinnin seurauksena. " 

Janina, Farmaseutti

Marraskuun kanta-asiakasalennus

Favora hoitava käsivoide TUPLAPAKKAUS 2x75ml

8,90€ (norm. 11,14€)